Golf 2017

JALKASTEN GOLFPᅢトIVᅢト LOHJALLA 28.07.2017
 
Tᅢᄂnᅢᄂ kesᅢᄂnᅢᄂ on puhuttu paljon sᅢ내ᄂstᅢᄂ ja moni on ollut tyytymᅢᄂtᅢᄊn kesᅢᄂsᅢ내ᄂhᅢᄂmme - milloin on ollut kylmᅢ내ᄂ tai tuulista tai sateista puhumattakaan.ᅡᅠ
Vakiintuneeksi poikkeukseksi on muodostunut heinᅢᄂkuun viimeinen perjantai, siis se pᅢᄂivᅢᄂ, jolloin ratkotaan sukuseuramme golfmestaruudet.ᅡᅠTᅢᄂnᅢᄂkin vuonna saimme pelikeliksi mitᅢᄂ aurinkoisimman sᅢ내ᄂn, lᅢᄂhes hellesᅢ내ᄂn. On jopa ehdotettu, ettᅢᄂ seuramme golftapahtuma olisi viikoittain, jotta saisimme edes yhden kesᅢᄂpᅢᄂivᅢᄂn joka viikolle.
 
Golftapahtumamme on jᅢᄂrjestetty nyt kuusi kertaa seuraavilla kentillᅢᄂ: Tervon Eerikkala, Hankasalmen Revontuli, Hᅢᄂmeenlinnan Vanajanlinna, Kuopion (Nilsiᅢᄂn) Tahko, Raaseporin (Pohjan) Nordcenter ja viimeisin tᅢᄂnᅢᄂ vuonna Lohjan St Laurence Golfissa.
 
KILPAILU JA VOITAJAT
 
Kilpailuumme osallistui tᅢᄂnᅢᄂ vuonna yksitoista pelaajaa noin kolmestakymmenestᅢᄂ tiedossamme olevasta suvun golfarista. Pᅢ내ᄂosin kisaan osallistuivat samat pelaajat kuin edellisvuosina, mutta onneksi saimme kaksi uutta nuorta pelaajaa joukkoomme. Toinen uusista tulijoista on Marko Jalkanen, joka nᅢᄂyttikin meille heti kaapin paikan ja pokkasi pᅢ내ᄂpalkinnon pistebogey-kisasta suvereenisti 38 pisteellᅢᄂ. Onnea Marko! Marko tulee Jyvᅢᄂskylᅢᄂstᅢᄂ ja hᅢᄂn saa kunnian jᅢᄂrjestᅢ내ᄂ ensi vuoden tapahtuman. Tiettᅢᄂvᅢᄂsti kisailemme ensi vuonna joillakin seuraavista: Laukaan Peurunkagolf, Jyvᅢᄂskylᅢᄂn Sippulanniemi tai Muurame Golf. Pelipᅢᄂivᅢᄂ on pysyvᅢᄂsti heinᅢᄂkuun viimeinen perjantai, siis 27.07.2018 ¬タモ laittakaa kalenteriinne.
 
Toisena kilpailumuotona oli tasoitukseton lyᅢᄊntipeli ¬タワscratch¬タン. Jalkas-Jussi on pᅢ내ᄂttᅢᄂnyt pitᅢ내ᄂ pokaalin takkansa reunalla pysyvᅢᄂsti, sillᅢᄂ hᅢᄂn pelasi jᅢᄂlleen parhaan tuloksen 83 lyᅢᄊntiᅢᄂ Pyhᅢᄂn Laurin par 72 kentᅢᄂllᅢᄂ. Onnea myᅢᄊs Jussille!
 
Kolmesta naispelaajasta parhaana palkittiin Terttu Jalkanen 29 pisteellᅢᄂ. Onnea!
 
 

JALKASTEN GOLFPÄIVÄ LOHJALLA 28.07.2017

 

Tänä kesänä on puhuttu paljon säästä ja moni on ollut tyytymätön kesäsäähämme - milloin on ollut kylmää tai tuulista tai sateista puhumattakaan.

Vakiintuneeksi poikkeukseksi on muodostunut heinäkuun viimeinen perjantai, siis se päivä, jolloin ratkotaan sukuseuramme golfmestaruudet. Tänäkin vuonna saimme pelikeliksi mitä aurinkoisimman sään, lähes hellesään. On jopa ehdotettu, että seuramme golftapahtuma olisi viikoittain, jotta saisimme edes yhden kesäpäivän joka viikolle.

 

Golftapahtumamme on järjestetty nyt kuusi kertaa seuraavilla kentillä: Tervon Eerikkala, Hankasalmen Revontuli, Hämeenlinnan Vanajanlinna, Kuopion (Nilsiän) Tahko, Raaseporin (Pohjan) Nordcenter ja viimeisin tänä vuonna Lohjan St Laurence Golfissa.

 

KILPAILU JA VOITTAJAT

 

Kilpailuumme osallistui tänä vuonna yksitoista pelaajaa noin kolmestakymmenestä tiedossamme olevasta suvun golfarista. Pääosin kisaan osallistuivat samat pelaajat kuin edellisvuosina, mutta tänä vuonna saimme iloksemme kaksi uutta nuorta pelaajaa joukkoomme. Toinen uusista tulijoista on Marko Jalkanen, joka näyttikin meille heti kaapin paikan ja pokkasi pääpalkinnon pistebogey-kisasta suvereenisti 38 pisteellä. Onnea Marko! Marko tulee Jyväskylästä ja hän saakin kunnian järjestää ensi vuoden tapahtuman. Tiettävästi kisailemme ensi vuonna joillakin seuraavista: Laukaan Peurunkagolf, Jyväskylän Sippulanniemi tai Muurame Golf. Pelipäivä on pysyvästi heinäkuun viimeinen perjantai, siis 27.07.2018 – laittakaa kalenteriinne.

 

Toisena kilpailumuotona oli tasoitukseton lyöntipeli “scratch”. Jalkas-Jussi on päättänyt pitää pokaalin takkansa reunalla pysyvästi, sillä hän pelasi jälleen parhaan tuloksen 83 lyöntiä Pyhän Laurin par 72 kentällä. Onnea myös Jussille!

 

Kolmesta naispelaajasta parhaana palkittiin Terttu Jalkanen 29 pisteellä. Onnea!

 

Voittajat vuosikertaa 2017 Jussi ja Marko