Sukutukimus ja sukukirjahanke 2017-2019

Sukuseura on tehnyt sopimuksen FM Ari Kolehmaisen kanssa sukututkimuksesta sekä uudistetun sukukirjan kirjoittamisesta. Sukututkimus käsittää kaikkien Jalkasten sukuhaarojen tutkimuksen ajalta ennen kirkonkirjoja, sekä kirkonkirjojen ajalta, pääsääntöisesti 1500-luvulta 1900-luvun alkupuolelle.  Tutkimukseen kuuluu jatkotutkimus Neuvolan, Niskamäen, Saarijärven ja Kangasniemen Jalkasista, jatkoa Ari Kolehmaisen aiemmin tekemälle raportille, sekä sukututkimuksen jatkaminen nykypäivään saakka Blomstedin sukukirjasta, sekä mahdollisten Blomstedin sukukirjassa esiintyvien virheiden korjaaminen.
Sukututkimuksen ja uuden sukukirjan valmistumisen tavoiteaika on vuoden 2019 lopussa.

 

Sukuseura etsii vapaaehtoisia keräämään omien sukuhaarojensa tietoja 1980-luvulla syntyneistä, sekä heitä nuoremmista sukulaisista. Näiden tietojen ripeällä keräämisellä on oleellinen vaikutus sukututkimuksen valmistumisaikaan.
Lisäksi henkilötietolaki edellyttää jokaiselta sukukirjassa olevalta henkilöltä suostumuksen tietojensa painatukseen.

Suostumusten ja tiedonkeruusta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Hannu Jalkaseen, 0400 700 780 tai ht.jalkanen@gmail.com. 

 

 Sukutietolomake

 

Tietojen ja suostumusten kerääminen on suuri urakka ja toivommekin ystävällisesti kaikilta Jalkasilta, että he täyttäisivät oheisen sukutietolomakkeen ja postittaisivat sen Ari Kolehmaiselle, Pohjolankatu 1 A 6, 50120 Mikkeli. Pyydämme myös, että jakaisitte sukutietolomakkeen edelleen läheisillenne, jotta se tavoittaisi myös sukulaiset, jota tämä viesti ei tavoita.